HEMMA HOS PIA;

nu sitter ja utanfor karlstad hemma hos pia, har precis permanentat håret på henne, det blev skit bra tyckte jag iaf (:
och så blir de att sova över här inatt och ta följe med henne till praktiken imorgon.
jeje imorgon bär de av hemmåt igen, hoppas på att få träffa älsk också saknar han som as, kan inte sova utan dej ejik :(
men jag får väl försöka att sova lite iaf -.-.
godnatt [L]


JUL I HOLMEDAL;

vaknade inte och gick upp förrens kvart över 12, sköönt me lite sovmorgon (:
sen vid halv 6 när erik hade kommit hem från spelningen så åkte vi till holmedal på någon liten julmarknad typ, skit mysigt var de iaf, och nu sitter vi hemma i guttarbol och degar framför datorn och kollar i min skolkatalog^^
jeje imorgon blire väl karlstad, kanske ska permanenta håret på pia också :)

att älska någon är att längta, hoppas, önska, gräla, gråta, skratta....
Och vara oerhört lycklig
ERIK [L]


FUCK IT;

don't even try to understand my life, cause you never gona get it anyway .



hoppas ejik kommer hit sen, myyys på han [L]


TRÖTT PÅ TORSDAGAR;

alltid lika roligt väder för de första, är så trött på de så ja kan spy, sen är de julafton om mindre än en månad så snacka om att man blir en aning stressad ! har bara köpt 2 julklappar än -.- jeje förövrigt är väl allting som vanligt.

torsdag;- skola
fredag;-skola
lördag;-jobba
söndag;-sova

you are my light in the dark [L]


LADY GAGA [L];



lady gaga - bad romance [L]


JULBORD;

nu har ja iaf bestämt mig för att sprutor är verkligen inte min grej iaf, tog den mot svininfluensa i torsdags och nu har ja inte kunnat sova ordentligt på två nätter för att ja vaknar av att ja rullar över på den armen och det gör så j*vla ont så ni vet inte,, jeje idag blir de iaf förhoppningsvis julbord med gottebiten, så blir att ta bussen till jessica en stund före så man kan göra sig lite iordning (:
kan hända att de kommer bilder från kvällen imorgon om ja får orken att ta några, hihi ^

hejs [L]


TORSDAG;

sitter man här på elmontage igen då och väntar på att klockan ska bli åtta så man kan knalla till skolan, tur att de inte spöregnade idag också iaf. Har värsta ont i magen också :/ .. de började igår och nu vill det inte sluta. men men ja kan ju berätta någe roligt istället.
i lördags 14/11 hade jag och erik 3 månaders dag <3
då var vi i lennartsfors för ekbladz hade spelning, någon ''höstdans'' och erik spelar ju trummor där, de var riktigt kul (:
men ja får väl se om ja kanske skriver någe mer lite senare,

hejs [L]

TORSDAG;

har inte orkat att blogga på ett par dagar nu så tänkte kanske att det var dags igen, (:
jeje har inte mått så bra nu i några dagar har svimma å skit känner sig lite vissen men ändå bättre än igår, erik tar ju alltid hand om mej sötnosen min xD <3
men imorgon blir de kd igen och praktik ska göra ett arrangemang till öppethus på skolan på lördag.

Hejs [L]


JENNIFER BELINDA FREDRIKSSON [L] ERIK ANDREAS GUSTAFSSON

tänk vad lite som egentligen kan rädda ens dagar från att man vaknar upp på morgonen och är helt trött och sliten tills att man sedan får ett sms som får en att gå med ett leende på läpparna hela dagen !

det är detta jag älskar mest med dig erik, du räddar mina dagar så sjukt ofta och du får mej alltid på bra humör även om allting känns botten, du är nog världens underbaraste kille och du får mej att känna mej som världens lyckligaste tjej.

Nu och föralltid
jennifer belinda fredriksson [L] erik andreas gustafsson

<3;erik,älskling - Iii löööv juu <33 pussar
and you made my day !


KLADDKAKA!



nu har ja och lillebror bakat kladdkaka, de ska bli mummsss (:

FREDAG-LITE BÄTTRE-GRATTIS

idag har ja bara legat hemma o sovit ända till klockan 2 med älsk, ja som lovade mej själv att ja inte skulle sova bort dagen men så blev de ju ändå.. känner mej iaf mycket bättre nu fryser inte längre o inte så mycket feber, bara ont i huvudet nu iaf. sen måste ja säga grattis till erik me flera som vann mot säffle idag med 6-4 och de va första innebandy matchen han spela så GRATTIS till dej gubben !!

men nu ska de bli film me broshan ''jersey girl''  sweet dreams [L]


SJUKLINGAR :/

fortfarande inge bättre hade feber idag så fick stanna hemma, blir hemma imorgon med lika bra att vila upp sig nu så att man blir frisk någon gång. mamma är också sjuk så har iaf haft sällskap av henne idag (:
och nu kom älsklingen och han är så gullig så han har tagit ledigt för min skull imorgon så han ska va hemma och ta hand om mej & mamma, så himmla gullig :D [L]
men nu blire nog att natta sej så man inte sover bort hela dagen imöra också godnatt (:


SNÖ=KALLT !!

nu sitter ja i Gröttnäs och pluggar för fullt trååk men gött att koma ikapp lite iaf, men men de är ju faan att de ska vara så jäkla kallt åt mej, har frööse hela natten typ och imorse fick erik komma me extra täcke åt mig så ja hade 3 täcken men ändå frös ja .. kommer väl säkert bli as sjuk nu för de är mamma å lille bror :/ och nu sitter man vid datorn och skriver engelska uppsats med 3 tröjjor och ett täcke brrr !!

PLUS ATT DET SNÖAR UTE OCH JAG HATAR DET !! :@

jeje tillbaka till skrivandet .. hejs <3


PISSVÄDER;

jaa nu sitter ja på elmontage och väntar på bussen till kd, jag och erik försov oss idag så det blev lite bråttom men ingen fara för det,,
Känner att ja är väldigt förkyld just nu, mår inte alls som ja ska..
Men men borde absolut stanna hemma å plugga några dagar känner jag för ja ligger inte särskillt bra med i skolan jämt nu :(

erik andreas gustafsson i mitt hjärta <3


FILM .

älskar dej

nu blire att myse mä älsk.
förövrigt har ja bara typ kolla tv idag ^

imorn blire kd å praktik förhoppningsvis sen blire väll sova hos lolls (:


RSS 2.0